Categorias
genomsnittspris för postorderbrud

Och snalla, snalla, snalla: Inga foton med Snapchat-filter

Och snalla, snalla, snalla: Inga foton med Snapchat-filter

Det ar ok om du retuscherar en blemma eller justerar fargvardena lite, men snalla boj inte verkligheten. Dessa hundoron och nosar ar fruktansvarda.

Var optimist

Dina bilder ska ange att du ar en bra fangst. Tillika om du ej ar tvarsaker ifall det: du ar en. Nog ar du fortfarande en diamant i grovet som inte inneha haft de basta tiderna, men framtiden kommer att bli blond pro dig ifall du https://kissbrides.com/sv/irakiska-kvinnor/ vill. Arbeta med att reflektera positivt och du kommer att aterspegla det – och det galler aven foton! Tillika om du inte ar 100 procent skon i huden, ler eller skrattar samtidigt bilder tas, varenda glad, glad. Ditt flabb borde dock vara hederligt. Ett falskt leende kan se ganska laskigt ut. Om du inte ar den skrattande typen fran person, ar djupa bilder aven bra. Sa ifall det finns en bild dar du laser en bok och ser efter den eftertanksamt, ar det minsann ej inkorrekt ifall du ar typen av person for nagot motsvarighet. Men posera inte forut att besta lognaktig.

Ogonblicksbilder

Ogonblicksbilder ar ganska alltid battre an bilder som du har poserat for. Varfor? De ser enkom mer naturliga ut. Du i en grupp vanner bred bordet medan du skrattar hogt av ett skoja: Det skulle till foredome besta ett bra bild. Men ifall det inte finns nagra bra ogonblicksbilder fran dig ar det sjalvklart inte varldens avslutning. Och det borde ej enbart besta ogonblicksbilder. En bra mix ar aldrig oratt.

Inte for flertal foton

Men inte forut fa heller. Du har opportunitet att ladda upp en oskadd segment bilder gallande Tinder, men du bor inte nodvandigtvis begagna den mojligheten. Annars tror de enkom att du tar dig allena pro allvarligt eller att du tycker att du ar extremt glodande. Om det ar for ringa kan det handa att de ej kommer att matcha dig fran sakerhetsskal eller att de tycker att du ar konstig. 4 till 5 foton, det ar ett bra antal.

Inga landskap, stock foton eller memes

De vill inlara kanna dig. Ett kort av ett landskap som du uppskattar ar lite intressant forut andra. Det ar synonym med stockfoton fran Internet eller memes. Sarskilt det senare ger intrycket att du ar 16 och eftersom massor forut ung pro Tinder anda. Och ifall jag vill kika memes letar jag ej efter dem gallande Tinder.

Helkroppsbild

Atminstone en fran dina foton ska presentera mer an blott ditt anlete. Huvudfotoet amna anda vara ett avbildning. Tinder ar en vedervardig ytlig plattform och folk vill kanna till baksida av underben de gar in i. ifall du ej ar nojd med din anatomi, varfor skulle nagon annan skapa det? Vaderstreck det riktig! Du ar en aning smatjock? Det spelar ingen roll, det finns manga folk dar ute som tycker att det ar lika attraktivt. Ar du for sma enligt din synpunkt? Omigen: Vaderstreck det sann. Ett kort som visar dig fran midjan och uppat skulle vara fullkomlighet. Men speciellt med ett sadant kort borde det ej stallas utan snarare ett snapshot.

Ej forut kopiost hud

Bilder av dig i en bikini eller badbyxor (eller till och med underklader) borde ej existera kungen Tinder savida du ej tycker om att traffa som en bit kott. Dessutom ifall din anatomi ar valformad: hall dig kladd i dina bilder. Detta galler kvinnor, men sarskilt man. Sjalv kan inte langre rakna hur flertal killar som antaga att de kan skapa poang med avta sexpack. Och tjejer: skjut inte ditt vackra persika-byte i kamerans kurs. Jag forstar, du har jobbat hart pro det och det finns antagligen knappast en pojke som ej tycker att en valformad gump ar attraktiv, men anda faller den inte bra som mittbiten kungen ett foto. Om du bara letar efter sex kan du givetvis bortse fran laka detta tips.

Deixe uma resposta

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *