Categorias
bästa postorderbrud någonsin

Relate ar en helt ny dejtingapp som ar baserad pa varderingar

Relate ar en helt ny dejtingapp som ar baserad pa varderingar

Nar du skapar ett konto far du selektera de varderingar som ar viktiga pro dig och darefter kopplas du ihop med andra som har synonym varderingar. Det betyder att det ej ar nagot swipande som allmant ar forekommande hos andra dejtingappar. Relate ar innovativ, snygg och flyktig att konsumera och det basta fran allting, det ar helt gratis! Det ar inte lika ytligt som de andra dejtingapparna, har ar fokuset gallande hur man ser pa livet och vad som ar viktigt.

10. Grindr

Grindr ar en bekant dejtingapp som ar specifikt riktad till HBTQ-personer, framst homosexuella man. Appen inneha ett stort antal konsument over laka varlden, inklusive Sverige. Den ar perfekt forut dig som letar efter ett seriost omstandighet eller nagon att florta med. Den finns som en begransad gratisversion eller som betaltjanst med extra funktioner forut en sma manadskostnad. Appen ar enkel, snygg och anvandarvanlig.

11. Victoria Milan

Victoria Milan ar en avsevart omtalad och disputerad dejtingplattform som specifikt vander sig till manniskor som ar gifta och som letar efter en rorelse eller sextraff. Det ar helt gratis att bli medlem men om man vill interagera med andra medlemmar kravs ett premium-medlemskap. Forutom detta ar det en mycket snygg och anvandarvanlig dejtingapp.

12. Badoo

Badoo ar en av de ledande dejtingappar och dejtingsidorna varlden ovan, med ovanfor 340 miljoner anvandare, dessutom i Sverige. Ifall du ar med i malgruppen unga vuxna, sa ar det vart att utprova. Appen inneha otaliga funktioner, inklusive en swipe-funktion. Gratisversionen ar helt duglig, men ett premiummedlemskap ger dig tillgang till allihopa funktioner pro ungefar 30 kr per vecka.

13. Once

Vid lunchtid far du varje dag en (1) match som presenteras av den annorlunda dejting-appen Once. Du inneha enar tillfalle att bedoma om det ar nagon som passar dig. Det ar ett dynamisk koncept som kan skapa det lattare att hitta domstol nar det kommer till dejting, och den gratisversionen fran appen ar fullgod pro att klara av gora detta.

14. Vissla

Vissla ar en modern svensk dejtingapp som inneha skapats harforleden. Det finns val forut att forska efter “vanskap, karlek eller flirt” i appen. Den ar mycket bra och kul att begagna, men tyvarr ar antalet konsument massor lagt kungen vissa stallen. Anda kan det vara vart att prova det!

15. Zoosk

Zoosk ar en popular dejtingapp och dejtingsite med miljontals anvandare fran hela varlden. Utformningen ar attraktiv och anvandarvanlig, och det ar forsiktig att protokollfora sig gratis. Dock ar det ett typ dyrt premium-medlemskap som kostar ca 200 kr/man. Det finns aven en fraktion verifierade medlemmar, men inte likadan flertal som exempelvis Tinder.

16. The Inner Circle

The Inner Circle ar en dejtingplattform som fokuserar gallande karriarmedvetna singlar. For att begagna appen tvingas man ansoka ifall att fa bli medlem, dock ar kriterierna for detta oklara. Den har ett stort antal konsument kvar alltsammans varlden, dock ar sjalv instabil kungen hur det ser ut i Sverige. Det finns flera funktioner och det amna besta bra, men gratisversionen har vissa begransningar.

17. Raya

Raya ar en valbekant och exklusiv dejtingapp som enbart ar allman pro personer som uppfyller ett visst fordran kungen dignitet. Det ar alltsa ej mojligt pro vem som helst att amerikanska vs ryska kvinnor bli medlem. Flera kandisar som Ben Affleck, Emma Watson, Demi Levato, Moby och Elijah Wood inneha rapporterats som medlemmar, men hur det ser ut i Sverige ar okant.

18. Her

Her ar en dejtingapp specifikt utformad forut kvinnor och icke-binara som soker efter andra kvinnor och icke-binara. Appen har ett stort paritet med Tinder, och forutom att swipa finns det aven olika gemenskaper som man kan skrida med i. Det ar latt att borja och det behovs inte nagon ersattning pro att exploatera den helt!

Deixe uma resposta

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *